GRAFISCH ONTWERP

Magasin General is dé ontwerpwinkel voor elk idee dat nog grafisch vorm moet krijgen. Dat kan een geboortekaartje op maat zijn, maar ook een brochure of website. Voor de startende ondernemer hebben we speciale huisstijlpakketten ontwikkeld met daarin een beeldmerk/logo, visitekaartje, briefpapier en envelop. Samen met onze klanten werken we toe naar een uniek en toch betaalbaar eindresultaat. We doen dat persoonlijk, creatief, gedreven en snel.

‘De leukste uitdaging in mijn werk is het interpreteren van de wensen van opdrachtgevers. Tijdens elk ontwerpproces ben ik vastberaden om samen door te gaan tot we de beste oplossing hebben gevonden. Alleen zo komen we tot een ontwerp dat niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar tevens verrast!’ – Marijke

WINKEL

Omdat je al het moois van de wereld niet alleen grafisch kunt vangen, maakt en ontdekt Magasin General ook unieke ‘items’ die je leef-/werkomgeving sfeer geven. Deze items verkopen we in onze winkel. Zoek je iets in onze stijl dat je nog niet in onze óf een andere winkel ziet? We ontwerpen ook op maat of weten leuke adresjes waar we ‘jouw item’ kunnen vinden.

‘Net iets anders’ is de verbindende factor tussen wat we grafisch ontwerpen en voor onze winkel maken/ontdekken. Ben je op zoek naar iets dat niet iedereen heeft? Kom gewoon langs, dan gaan we samen aan de slag.

Magasin General is ontstaan uit een samenloop van leuke ontwikkelingen. Wij, Marijke Boogert (grafisch ontwerpster) en Marcel Franken (Personal Trainer), openden in 2014 de deuren van Hangar17. Op deze inspirerende locatie in Hoogerheide bieden we mensen van alle leeftijden de gelegenheid om zo fit mogelijk te worden door functioneel te trainen. De nadruk ligt op persoonlijke begeleiding in een relaxte, uniek ingerichte omgeving. Precies de inspirerende omgeving die Marijke gedurende haar 15-jarige carrière bij diverse communicatiebureaus weleens miste.

Het succes van onze typische Hangar17-stijl gaf de vonk voor het volgende ‘project’: Magasin General, de ‘general store’ voor grafische ontwerpen en unieke items, gevestigd in Hangar17.